USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Moskova Crocus'ta mağdurlara maddi yardım verilmeye başladı

Moskova Crocus City Hall’da Mart ayında gerçekleşen terör saldırısı sonrası oluşturulan yardım fonundan mağdurlara maddi yardım verilmeye başladı

Moskova Crocus'ta mağdurlara maddi yardım verilmeye başladı
25-09-2024 00:21
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Muslum Magomayev Kültür ve Müzik Mirası Vakfı, Crocus City Konser Binası'ndaki terör saldırısı mağdurlarına yardım etmek için fon toplama ve dağıtma programını tamamladı. 

Crocus Group açıklamasına göre, 20 Eylül'de, 22.03.24 tarihli Terör Saldırısı Mağdurlarına Yardım Programı çerçevesinde tüzel kişi ve bireylerden alınan hayırsever yardımların kabulü, dağıtımı ve verilmesine ilişkin Komisyon'un son toplantısı yapıldı. 

Komisyon toplamda 341 başvuruyu değerlendirdi ve 12 mağdur kategorisi belirledi. Şu anda toplanan tüm fonlar, başvuruda bulunan ve gerekli tüm belgelerin bir listesini sunan vatandaşlar arasında dağıtılıyor. Ödemeler 23 Eylül 2024'te başladı.

Habere göre, şu anda fonun hesabında yaklaşık 140 milyon ruble toplandı. Bu miktarın büyük bir kısmı Crocus Group sahipleri Araz Ağalarov ve oğlu Emin Ağalarov'un yanı sıra diğer hayırseverler ve kuruluşlar tarafından yardım olarak bağışlanıyor..

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ