USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Mobil Oil Türk AŞ yeni servis yatırımlarını sürdürüyor

"Mobil 1 Center hizmet noktalarımızın sayısını pandemiye rağmen artırdık. Bu sene sonuna kadar 10 yeni Mobil 1 Center daha açmayı hedefliyoruz"

Mobil Oil Türk AŞ yeni servis yatırımlarını sürdürüyor
27-03-2021 13:33
Google News

Türkiye'de 116 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., kapsamlı yağ değişimi ve hafif bakım hizmetleri verdiği Mobil 1 Center'lara yatırım yapmayı sürdürüyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, 2020 yılında salgına rağmen 10 yeni Mobil 1 Center açarak hizmet alanını genişleten marka, Sakarya'da açılan Yılbar Otomotiv Mobil 1 Center'la birlikte Türkiye genelindeki Mobil 1 Center sayısını 75'e çıkardı.

- "Bu sene sonuna kadar 10 yeni Mobil 1 Center daha açmayı hedefliyoruz"

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Mobil Oil Türk A.Ş. Genel Müdürü Münci Bilgiç, "Geçtiğimiz yıl, pandemi nedeniyle iç pazarda ertelenen talebin satış ve servis trafiğini artıracağını öngörmüştük. Adımlarımızı da buna göre atarak piyasanın ihtiyaç duyacağı yeni ürün gruplarını pazara sunduk.

Bununla birlikte, sürücülerin uzun süredir çalıştırmadığı araçlarının yağ ve bakımı için servislere yöneleceğini de biliyorduk. Sonuç olarak, Mobil 1 Center hizmet noktalarımızın sayısını pandemiye rağmen artırdık. Bu sene sonuna kadar 10 yeni Mobil 1 Center daha açmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ