USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Mitsubishi Electric, çevre dostu teknolojik değişimlerin önemine dikkati çekiyor

"Yeni normal döneminde artık her alanda çevreye dost ürün ve sistemlerin öne çıkacağını söyleyebiliriz"

Mitsubishi Electric, çevre dostu teknolojik değişimlerin önemine dikkati çekiyor
11-01-2021 14:12
Google News

Mitsubishi Electric, Enerji Tasarrufu Haftası'nda daha iyi bir gelecek için verimlilik sağlayacak değişimlerin önemini vurguladı.

Mitsubishi Electric'ten yapılan açıklamaya göre şirket, "Daha İyisi İçin Değişim ve Eko Değişim" felsefesi çerçevesinde daha iyi bir gelecek ve sürdürülebilir bir dünya için çalışıyor.

Toplumların yaşam kalitesini artırmak amacıyla evden uzaya kadar pek çok farklı kulvarda ileri teknolojili çözümler geliştiren marka; Türkiye'de de iklimlendirme, otomasyon, asansör, yürüyen merdiven, uydu ve ulaştırma bağlantılı altyapı sistemleri gibi alanlarda yüksek katma değer sağlamak için faaliyet gösteriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Şevket Saraçoğlu, akıllı çözümlerle enerjiyi koruyan ve enerji üreten bir toplumun oluşmasına katkı sunan teknolojiler geliştirmek için çalıştıklarını belirterek, "Nisan 2021 ve sonrasındaki uzun bir döneme odaklanan yeni Çevresel Sürdürülebilirlik Vizyonumuz 2050 ile çevrenin korunmasına yönelik çalışmalar yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu doğrultuda doğa ile uyum içinde yaşayan, düşük karbonlu ve geri dönüşüm odaklı bir toplum oluşturmak için kritik önem taşıyan uygulamaları hayata geçirdiklerini aktaran Saraçoğlu, aynı zamanda, global çapta Birleşmiş Milletler tarafından 2016 ila 2030 yılları arasında ulaşılmak üzere belirlenen Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda da çalıştıklarını bildirdi.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ