USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mısırlı başkan açıkladı: Eto'o ile anlaştık

Mısır'dan Samuel Eto'o için oldukça ilginç bir açıklama geldi

Mısırlı başkan açıkladı: Eto'o ile anlaştık
20-01-2016 01:57
Google News

Mısır'ın Smouha takımından ilginç bir açıklama geldi. Açıklamanın öznesi, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o...

Smouha'nın Başkanı Farag Amer, Mısır basını ile yaptığı toplantıda Eto'o ile anlaştıklarını ve 1,5 yıllık imzaya hazır olduklarını söyledi. Amer, 'Önümüzdeki günlerde Eto'o, Mısır'a gelecekti. 1,5 yıllık anlaşma yaptık. Ancak oyuncunun menajeri bizden 'sakatlık sigortası' ve ekstra komisyon istedi. Bunları çözmeye çalışıyoruz. Bekleyelim ve ne olacağını görelim' ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki Kamerunlu yıldız ve Antalyaspor cephesi bu açıklamalarda ilgili henüz konuşmazken, Eto'o'nun kasığındaki ödem nedeniyle idmanlara katılmaması ve kupa maçında da forma giymeyecek olması kafaları karıştırdı.

'BAŞ DÖNDÜRÜCÜ BİR TEKLİF GELİRSE'

Öte yandan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de Ballon d'Or ödül töreni sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Eto'o'ya birden fazla teklif var. Kendisinin de bu tekliflerden bilgisi var. Antalya'dan çok mutlu ve ayrılmayı düşünmüyor. Olur da baş döndürücü teklif gelirse ve kendisi de gitmek isterse transfer gerçekleşebilir. Biz ona 'git' diye baskı yapmayız. Kendisi isterse saygı duyarız' şeklinde konuşmuştu.

Sezon başında Sampdoria'dan Antalya'ya gelen Eto'o oynadığı 18 lig maçında 13 gol atarak takımını sırtlayan isim olmuştu.


dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ