USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"Mirzabeyoğlu'na uygulanan Telegram, bir Milli Güvenlik sorunudur!.."

Mirzabeyoğlu'na Telegram suikastı!.. Beyin ölümü gerçekleşen Salih Mirzabeyoğlu'nun yakın dava arkadaşlarından Burak Çileli, "Telegram İşkencesi"nin bir Milli Güvenlik sorunu olduğunu belirtti.

"Mirzabeyoğlu'na uygulanan Telegram, bir Milli Güvenlik sorunudur!.."
08-05-2018 06:04
Google News

Geçtiğimiz Cuma günü geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılmasının ardından Pazartesi akşamı da beyin ölümünün gerçekleştiği bildirilen Salih Mirzabeyoğlu'nun yakın dava arkadaşlarından Burak Çileli, "telegram" hakkında bilgiler verdi.

Yalova'da kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan ve ameliyat sonrası uyutulan Salih Mirzabeyoğlu'nun, Pazartesi ilerleyen saatlerde gerçekleştiği bildirilen beyin ölümünün ardından Yalova'da tedavi altında tutulduğu hastaneden, İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

28 Şubat sonrası uydurulan İBDA/C davasından hükümlüyken talebi üzerine yeniden yargılanmasına karar verilerek tahliye edilen, kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş, yargılandığı davada, her türlü kuşkudan uzak, hukuka uygun kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden dolayı beraat etmişti.

Necip Fazıl Kısakürek'in öncüsü olduğu "Büyük Doğu" çerçevesinde oluşan "Büyük Doğu - İBDA hareketi"nin lideri Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu'nun beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından yakın dava arkadaşlarından Burak Çileli, Yeni Akit'e açıklamalarda bulundu.

Yeni Nizam Yeni İnsan Derneği (YENİNDER) Genel Başkanı Burak Çileli, "Kendisine 19 senedir aralıksız uygulanan Telegram adı verilen zihin kontrolü işkencesi neticesi bu durumu yaşamış bulunmaktayız" dedi.

"ÖLDÜRESİYE YÜKLENDİLER.."

Mirzabeyoğlu'nun da birçok kez gündeme getirdiği Zihin Kontrolü Projesi'nin, tansiyonu etkileme ve vucuttaki ısı algısını değiştirme gibi etkileri bulunduğuna dikkat çeken Çileli, "Telegramcılar son haftalarda, Türkiye'deki gelişmelere de paralel olarak, Salih Mirzabeyoğlu'na öldüresiye yüklenmekte idiler. Bunu özel görüşmelerimizde bize aktarıyor; biz de zaten bunu gözlemleyebiliyorduk" dedi.

"TELEGRAM, BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR.."

19 sene boyunca Zihin Kontrolü işkencesine maruz tutulan Salih Mirzabeyoğlu'nun beyin kanaması geçirmesi ile, Telegram olarak bilinen zihin kontrolü çalışmalarının bir Milli Güvenlik sorunu olarak görülmesi gerektiğini ortaya koyduğunu kaydeden Çileli, "Resmi makamlar bu konuya acilen et atmalıdırlar" çağrısında bulundu.

NATO'CU, FETÖ'CÜ HAİNLERİN HEDEFİNDEYDİ..

NATO'cu ve FETÖ'cü güçlerin işbirliği yaptığı 28 Şubat sürecinde hiçbir somut delil ortaya konmadan cezaevine atılan ve 16 sene hapiste tutulan çok sayıda kitaba imza atmış olan mütefekkir Mirzabeyoğlu, bu süreçlerde türlü işkencelere maruz kaldı.

Kartal Cezaevi'nde kaldığı süreçte yine kendisinin tespit ettiği Telegram işkencesi, serbest kaldığı 2014 yılından sonra da devam etti.

"Kumandan" olarak da bilinen Mirzabeyoğlu, "Telegram İşkencesi"ne dikkat çekmek için bir de kitap yazdı.

'DUA' ÇAĞRISI..

Beyin ölümünün gerçekleştiği bildirilmesinin ardından İstanbul'a nakledilen Mirzabeyoğlu için yakınları ve arkadaşları, vefat etmiş gibi bahsedilmemesi gerektiğine dikkat çekerek dua edilmesi çağrısında bulundu.

.

dikGAZETE.com
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hakan
Hakan 6 ay önce
Salih mirzabeyoğlu na yapılan insanlık dışı saldırıları kınıyoruz toplumun tüm kesimleri olarak malesef bu uygulama vericilerden evlerin içine tüm şehre verilen özel yaralayıcı yıkıcı ses ve sinyaller hedef ev kadını öğrenci memur herkes olabiliyor hakim iktidarın düşünce ve politikalarına ters fikirleri olanlar hedeftir bunlar için bu iş için özel çeteler guruplar binlerce insan Türkiye halkini esir almış gizli gizli düşüncelerini bozmak zarar vermek hedeflenmiştir bazı kişilerde seçici saldırılar yapıyorlar sadece o kişinin hissedebiliyor teknoloji karanlık bilimin eseri batı dünyasında internette yazarsanız elektromanyetic mindcontrol torture olarak geçer insan kulağını sinirleri yaralamak şoklar oluşturmak iğrenç fikirler sinyallerle göndermek bizlerde mağduruz zihinkontrolu mağdurları yazın İnternete birçok insan çıkar bu insanlık dışı keyfi barbrbarligi yaptıranlar yapanlar devletlerin destegindeki guruplardir turkiyede zihinkontrolu telegram iskencesi olarak nam salmistir halka zulüm etmek ne zamandan beri seçimle gelen iktidarların yetkisi olmuştur hiç bir iktidarın böyle bir yetkisi hakkı olamaz zaten gizli operasyonlar kanuni bir dayanağı yasasi yok tamamen yasa dışı ancak hukuk devletinde bunlar olamaz demekki hukuk devleti değil ne zaman olduki
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ