USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Minik Mertcan bu kötü dünyayı terk etti

Babasının süpürgenin demir borusuyla ödevini yapmadığı için öldüresiye dövdüğü Mertcan'ın minik bedeni daha fazla dayanamayarak yaşam savaşını kaybetti. Mertcan Y. gözyaşları içinde toprağa verildi.

Minik Mertcan bu kötü dünyayı terk etti
06-01-2019 17:56
Google News

Babası Mehmet Ali Y. tarafından dövülerek ağır yaralanan 6 yaşında ki minik Mertcan  üç gündür  hastane de tedavi görüyordu.

Minik bedeni daha fazla dayanamayarak yaşam savaşını kaybeden Mertcan Y. gözyaşları içinde toprağa verildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi'nde 2 Ocak'ta meydana gelen olayda, bağırışmalar üzerine komşuları emniyete ihbar da bulundu.

İhbar üzerine Mehmet Ali Y.'nin evine giden sağlık ekipleri  ve asayiş görevlileri oğlu Mertcan Y.'nin başına sert cisimle vurulması sonucu ağır yaralandığını tespit etti.

Hayati tehlikesi olan çocuk hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Oğlunu dövdüğü iddia edilen Mehmet Ali Y., polis tarafından gözaltına alındı.

Alınan bilgilere  göre şüpheli Mehmet Ali Y. ifadesinde, oğlunun yüksek yerden düştüğünü söyledi ancak yapılan araştırmada Mehmet Ali Y.'nin oğlunu ödevini yapamadığı için elektrik süpürgesinin demir borusuyla dövdüğü ortaya çıktı. .

CENAZESİ ANNESİNE TESLİM EDİLDİ

Mustafa Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde otopsisi yapılan Mertcan Y.'nin cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak İskenderun Çankaya Mezarlığı'na getirildi.

Cenazede oğlunun tabutuna sarılarak " gitme oğlum diye feryat ederen anne Gülistan Ö.,  fenalık geçirdi

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ