USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Savunma Bakanı Güler, KKTC'de Boğaz Şehitliği'ni ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Güler, KKTC'de Boğaz Şehitliği'ni ziyaret etti
19-07-2024 23:18
Google News
Ankara

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar başkanlığındaki heyetle, Boğaz Şehitliği, Kıbrıs Türklerinin varoluş ve özgürlük mücadelesinin lideri Dr. Fazıl Küçük ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın kabirlerini ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı dolayısıyla beraberinde TSK komuta kademesiyle KKTC'ye giden Bakan Güler, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın başkanlığındaki heyetle Boğaz Şehitliği'ne ziyarette bulundu.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve beraberindeki TSK Komuta Kademesinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar’ın başkanlığında gerçekleştirilen Boğaz Şehitliği'ni, Dr. Fazıl Küçük’ün ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın kabirlerini ziyaretten… pic.twitter.com/jgfIzVAM8K

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) July 19, 2024

Heyet, daha sonra Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin lideri Dr. Fazıl Küçük ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın kabirlerine de ziyaret gerçekleştirdi.

Açıklamada, ziyaretlere ilişkin fotoğraf ve görüntülere de yer verildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ