USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Milli Savunma Bakanı Akar: 'Terör örgütüne büyük bir darbe vurdu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Hava Kuvvetlerimiz gerçekten dünden çok daha azimli, kararlı bir şekilde azalan bazı sayılara rağmen büyük bir fedakarlık, kahramanlık göstererek vatanın ve milletin güvenliğinin sağlanmasında çalışmalarını sürdürüyor. Pençe Harekatı

Milli Savunma Bakanı Akar: 'Terör örgütüne büyük bir darbe vurdu'
08-04-2019 00:02
Google News

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetler Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında düzenlenen, Pilotaj eğitimi bröve ve diploma törenine katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkin, caydırıcı ve saygın olmak için var gücüyle çalıştığını belirten Bakan Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinde pilotların yerinin çok önemli olduğunu söyledi. Bakan Akar, “Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ortaya çıkan durumda pilot ihtiyacımızın karşılanması Hava Kuvvetlerimizin, Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir faaliyet sahası olmuştur” diye konuştu.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ