USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı! 3 bin DEAŞ’lı etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı'nda Mehmetçiklerin DEAŞ'lılarla göğüs göğse çarpıştığını belirterek 3 bin DEAŞ'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

12-03-2019 20:57
Google News

Afyonkarahisar'da şehit aileleri ve gaziler ile öğle yemeğinde bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fırat Kalkanı Harekatı'nda Mehmetçiklerin DEAŞ'lılarla göğüs göğüse çarpıştığını kaydetti. 3 bin DEAŞ'lının etkisiz hale getirildiğini belirten Bakan Akar şu ifadelere yer verdi:

"Burada bizim üzerimize ne düşerse ve ne yapılması gerekiyorsa en iyisini yapmak için gece gündüz demeden azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fırat Kalkanı Harekatı sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri hain 3 bin DEAŞ'lı ile göğüs göğüse çarpışarak etkisiz hale getirdi.

Bunan ardından Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı ile bölgeyi özgür bir hale getirdik. Oradaki insanların rahat ve huzura kavuşmasını sağladı. Hiçbir masuma zarar verilmedi. Hiçbir tarihi yapıya zarar vermedi. Atalarımıza yaraşır bir şekilde görevimizi tamamladık.”

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ