USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 'maske takma alışkanlığı' çağrısı

Bakan Selçuk, sosyal medya paylaşımında, "İnsanın olduğu her yerde maske takılmalı; okul, bu mekanlardan sadece biri olacak" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan 'maske takma alışkanlığı' çağrısı
02-09-2020 20:56
Google News
Ankara

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklara maske takma alışkanlığı kazandırılması çağrısında bulunarak, "Okula başladıklarında zorlanacaklar ve maskenin sadece okulda takılması gerektiğini sanacaklar. İnsanın olduğu her yerde maske takılmalı; okul, bu mekanlardan sadece biri olacak. Lütfen, buna şimdiden dikkat." ifadelerini kullandı.

Çocukları görüyorum; sokakta, parklarda oynuyorlar ve maskesizler. Okula başladıklarında zorlanacaklar ve maskenin sadece okulda takılması gerektiğini sanacaklar. İnsanın olduğu her yerde maske takılmalı; okul, bu mekânlardan sadece biri olacak. Lütfen, buna şimdiden dikkat... pic.twitter.com/iZ4Q5LYJQB

— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) September 2, 2020

Selçuk, sosyal medya hesaplarından, "Okulları güvenle açacağız" yazılı maske fotoğrafı paylaşarak şunları kaydetti:

"Çocukları görüyorum; sokakta, parklarda oynuyorlar ve maskesizler. Lütfen onlara maske takma alışkanlığı kazandıralım. Okula başladıklarında zorlanacaklar ve maskenin sadece okulda takılması gerektiğini sanacaklar. İnsanın olduğu her yerde maske takılmalı; okul, bu mekanlardan sadece biri olacak. Lütfen, buna şimdiden dikkat."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ