USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel haber-Şirket Haber

Migros, MoneyPay mobil uygulamasıyla müşterilerine farklı finansal çözümler sunuyor

"MoneyPay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ iştirakimizin Colendi ve Param iş birliğiyle tasarladığı MoneyPay uygulaması...

Migros, MoneyPay mobil uygulamasıyla müşterilerine farklı finansal çözümler sunuyor
16-03-2021 14:50
Google News

Migros, inovatif çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek iştiraki olduğu Moneypay Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ’nin tasarladığı MoneyPay mobil uygulamasıyla müşterilerine farklı finansal çözümler sunuyor.

Migros'dan yapılan açıklamaya göre, Colendi ve Param iş birliğinde geliştirilen MoneyPay uygulaması, Mastercard altyapısıyla Migros ve Migros Sanal Market müşterilerinin finansal işlemleri hızlı, kolay ve güvenli şekilde gerçekleştirebilmesini hedefliyor.

Hem Android hem de iOS platformu için ücretsiz olarak kullanıma sunulan MoneyPay uygulamasında müşteriler, dijital cüzdana tanımladıkları kredi kartı ile, havale/EFT yöntemiyle ya da Migros ve Macrocenter kasalarından uygulamaya bakiye yükleyebiliyor, ayrıca kişiye özel olarak tanımlanan hazır limitleri kullanarak yaptıkları alışverişlerin ödemesini daha sonra gerçekleştirebiliyor.

Money üyeliği olan müşteriler bilgilerini MoneyPay ile eşleştirdiğinde hem mağazalardaki hem de Migros Sanal Market’teki tüm indirim ve avantajlardan anında faydalanabiliyor.

Müşteriler, MasterCard altyapısı ile sunulan kişiye özel MoneyPay Dijital Kartı’nı tüm e-ticaret platformlarında güvenle kullanabiliyorken, uygulama üzerinden para göndermek istedikleri kişinin sadece cep telefonu numarasını girerek 7/24 para transferi gerçekleştirebiliyor ve kasalarda bakiye veya hazır limitlerini kullanarak QR kod ile temassız alışveriş yapabiliyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ