USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Microsoft'tan, iş uygulamaları oluşturmayı kolaylaştıran PowerApps

Microsoft’un yeni hizmeti PowerApps, hiçbir kod bilgisi gerektirmeden iş uygulamaları yaratabilme olanağı sunuyor. Microsoft, iş dünyasından kullanıcılarının hiçbir kod bilgisi gerektirmeden temel bir mobil ya...

Microsoft'tan, iş uygulamaları oluşturmayı kolaylaştıran PowerApps
02-12-2015 04:47
Google News

Microsoft'un yeni hizmeti PowerApps, hiçbir kod bilgisi gerektirmeden iş uygulamaları yaratabilme olanağı sunuyor.

Microsoft, iş dünyasından kullanıcılarının hiçbir kod bilgisi gerektirmeden temel bir mobil ya da web tabanlı uygulama yaratabilmelerine olanak sağlayan PowerApps’ı kullanıma sundu. Geçtiğimiz gün ön izlemesi erişilebilir kılınan bu yeni hizmetin ardında, iş uygulamalarını PC’ye olan bağlılıktan kurtulup daha çok mobil platform düzlemine çekmek gibi bir düşünce yatıyor.

PowerApps üzerinden Office 365, Salesforce, Dropbox ve benzeri sistemler gibi bulut hizmetlerindeki verilere erişebilen kullanıcılar bu bilgileri kendi uygulamalarını yaratmak için kullanabiliyorlar. Örneğin, çalışanlarınızın performansını izleyen Salesforce’dan bir dosyayı çıkardığınızda, her hafta bir dosyayı çıkarıp onu analiz etmek yerine bunu takip edebilmek için yeni bir uygulama yaratabiliyorsunuz. PowerApps ayrıca kullanıcıların sıfırdan tasarım yapmalarına gerek bırakmayacak biçimde örnek uygulamalar ve şablonlarla da geliyor.

Microsoft’un uygulama platformundan sorumlu başkan yardımcısı Bill Staples, konuyla ilgili yaptığı açıklamada PowerApps’in iş uygulamaları sektöründeki inovasyon boşluğunu doldurmak için bir köprü görevi göreceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ