USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Microsoft, SwiftKey'i satın alıyor

Sevilen işlevsel klavye uygulaması SwiftKey'i, Microsoft satın alacak iddiaları ortaya atıldı. İşte satın alma ile ilgili detaylar.

Microsoft, SwiftKey'i satın alıyor
04-02-2016 01:32
Google News

Sevilen işlevsel klavye uygulaması SwiftKey'i, Microsoft satın alacak iddiaları ortaya atıldı. İşte yapılacak alışveriş ile ilgili detaylar.

Android ve iOS platformlarının sevilen uygulaması SwiftKey, teknoloji devine satılıyor. Bu iddia bugün yabancı basına düştü.

Tahmin yetenekleri, ergonomik tasarımı ve kolay kullanımı ile dikkatleri üzerinde toplayan ve Android platformunda 50 milyon gibi yüksek indirme rakamlarına ulaşan uygulamanın büyük bir alıcısı çıktı.

SATIN ALMANIN BU HAFTA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Söylentilere göre Microsoft SwiftKey'i alacak. Satın almanın bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. Ayrıca Microsoft'un bu alışverişi için ödeyeceği mebla 250 milyon dolar olacakmış.

Bu satın almanın sonucunda Microsoft'un, Android ve iOS platformundan SwiftKey'i kaldıracağı pek muhtemel değil. Ancak bununla birlikte Microsoft, kendi Windows Mobile platformundaki klavyesini geliştirebilir, aynı zamanda da yüksek indirme oranlarına ulaşan beğenilen bir uygulamayı elinde tutmuş olacak. Microsoft konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ