USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Mevlüt Uysal Büyükçekmece’de CHP’nin seçim irtibat bürosunu ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal Güzelce Mahallesi'ndeki CHP'nin seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Mevlüt Uysal Büyükçekmece’de CHP’nin seçim irtibat bürosunu ziyaret etti
19-02-2019 14:23
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Güzelce Mahallesi'nde AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Uysal, mahalle esnafını ziyaret ettiği sırada Güzelce Mahalle meydanında yer alan AK Parti Seçim İrtibat Bürosunu da ziyaret etti. Başkan Uysal, ardından CHP Seçim İrtibat Bürosu'nu da ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Güzelce Mahallesi'nde vatandaşlarla ‘Söz Sizde' programıyla bir araya gelen Başkan Uysal, vatandaşların sorularını cevapladı. Belde belediyelerinin kapatılarak ilçe belediyelerine bağlanmasının nedenin daha iyi ve hızlı hizmet ulaştırılması olduğunu anlatan Başkan Uysal, “Belde belediyelerinin kapatılmasının Büyükçekmece'de olumlu yansıması hiç görülmüyor” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ