USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 'Paralel yapı' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "'Madem PKK Gezi olaylarına girmedi, ben PKK'nın içine gireyim' diyen Paralel Yapı kaybetmiştir, kaybetmeye mahkumdur. Bu Paralel çete, PKK'dan da beter" diye konuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 'Paralel yapı' açıklaması
05-11-2015 19:05
Google News

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya’da vatandaşlarla buluştu. AK parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve AK Partili milletvekillerinin de bulunduğu törende konuşan Çavuşoğlu, hiçbir siyasi partinin Alanya'da yüzde 50 oranında oy almadığını ifade etti. İlçede her iki kişiden birinin AK Parti’ye oy verdiğini hatırlatan Çavuşoğlu "Biz de bunun karşılığını hizmetlerle ödeyeceğiz. İlçeye hızlı tren getireceğiz, turizmi 12 aya çıkarmak amacıyla golf sahaları, tesisler yaparak spor turizmine katkı sağlayacağız. İlçemize uluslararası kongre merkezi ve fuar alanları inşa edeceğiz ve Alanya'ya TOKİ'yi getireceğiz. Emekliler, turizmde çalışanlar dahil herkese uygun konut vereceğiz” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasında, terör siyaseti yapanların kaybetmeye mahkum olduklarını söyledi. Çavuşoğlu, “Gezi olaylarından umudunu kesen, 17-25 Aralık darbe girişiminde başarılı olamayan, 'Madem PKK Gezi olaylarına girmedi, ben PKK'nın içine gireyim' diyen Paralel Yapı kaybetmiştir, kaybetmeye mahkumdur. Bu Paralel çete, PKK'dan da beter. Yurt dışında Ermeni lobileriyle birlikte el ele, kol kola Türkiye aleyhine çalışıyor bu Paralel Yapı. Bunların tepesi ihanet çetesi” şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'YE İSTİKRAR GELDİ"

Öncelikleri arasında Antalya'ya hizmet etmenin de olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Bugün bayram ediyoruz. Sonbahar ama Türkiye'de çiçekler açtı, umutlar yeşerdi, istikrar geldi Türkiye'ye. İnsanların yüzü gülmeye başladı. Sadece Türkiye'deki insanların değil, dünya mazlumlarının da yüzü gülmeye başladı. 60 yıldır böyle bir Türkiye'yi bekleyen yurt dışındaki vatandaşlarımız da sevinmeye başladı. 100 yıldır böyle güçlü Türkiye'yi, 'Gelsin bizi bulsun' diyen yurt dışındaki vatandaşlarımız, soydaşlarımız ve Evlad-ı Fatihanlar ellerini tekrar göğe açtılar. 

Bu birlik beraberlik sayesinde bu tabloyu tekrar yaşıyoruz. Turizmi 12 aya çıkaracağız ve golf sahaları, tesisler yaparak spor turizmine katkı sağlayacak, uluslararası kongre merkezi ve fuar alanları inşa edeceğiz.”Konfeti ve havai fişek gösterisiyle son bulan konuşmaların ardından Mevlüt Çavuşoğlu vatandaşlarla özçekim yaptı.

dikGAZETE
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ