USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Metro Türkiye, kooperatifçiliğe verdiği destekle üreticiye ve yerel ekonomiye katkı sağlıyor

"Gelecekte de kooperatiflerle ve üreticilerle iş birliği içinde olmaya, tarımsal faaliyetlerin güçlenmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz"

Metro Türkiye, kooperatifçiliğe verdiği destekle üreticiye ve yerel ekonomiye katkı sağlıyor
21-12-2020 13:24
Google News

Metro Türkiye, tarımsal kalkınmanın en önemli bileşeni olan kooperatifler için yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle üreticiye ve yerel ekonomiye katkı sağlıyor.

Metro Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin farklı yörelerinde yerel üreticilerle çalışan, kooperatifleri ve üreticileri sürdürülebilir tarım yöntemleri hakkında bilinçlendiren Metro Türkiye, belirli bölgelere ait ürünleri kooperatiflerden alıyor.

Şirket, kooperatifleri ürün seçimi, ürün miktarının belirlenmesi, etiketleme ve ambalajlama konularında desteklemesinin yanı sıra küçük üreticileri, ürünlerini kooperatifler üzerinden satmaya teşvik ediyor.

Kooperatifleri desteklemek için Tarım Kredi Kooperatifi'nin logolu meyve sebze ürünlerini satan ilk perakende noktası olan ve ekosisteminde 800'ün üzerinde yerli üretici, üretici örgütü, kooperatif ve tedarikçiyle iş birliği yapan Metro Türkiye, 21 Aralık Kooperatifçilik Günü'nde ihtiyaç sahibi kooperatif ve girişimcilere transpalet hediye etti.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ