USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Metro Türkiye kış sezonunda da restoranların yanında olmaya devam ediyor

"Metro Türkiye olarak, pandeminin ilk gününden bu yana işletmelere ve sektöre desteklerimizi sürdürürken son gelişmeleri ve kış mevsiminin koşullarını düşünerek harekete geçtik"

Metro Türkiye kış sezonunda da restoranların yanında olmaya devam ediyor
11-11-2020 15:29
Google News

Metro Türkiye, işletmelere pandemi döneminde önemi artan paket servis ve gel-al hizmeti için çözümler geliştirirken, kış mevsimine özel iç ve dış mekan stratejileri için öneriler ve yeni ürünler sunuyor.

Metro Türkiye açıklamasına göre, yeme içme sektörünün bir numaralı iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarını devam ettiren Şirket, pandeminin ilk gününden bu yana sektöre verdiği desteği yeni çözümleriyle sürdürüyor. Yaklaşan kış sezonuyla pandemiye karşı önlemlerin artacağını ön görerek yola çıkan Metro Türkiye, bu dönemde işletmelerde yapılacak iç ve dış mekan düzenlemelerine destek olmak için çözümler sunuyor ve dezenfeksiyon hizmeti için özel bir destekte bulunuyor.

Restoranların Güvenli Turizm Belgesi alabilmeleri için yol gösterici bir kılavuz da hazırlayan Metro Türkiye, işletmelerin profesyonel dezenfeksiyon hizmetini çok daha uygun bir fiyata almaları için özel bir anlaşmaya imza attı.

Metro Türkiye ile ISA Denetim ve Belgelendirme ve Eğitim AŞ iş birliğinde hazırlanan bilgilendirme kılavuzu Güvenli Turizm Belgesi’ne başvuru aşamasından denetim ve belgelendirme sürecine kadar işletmelerin izlemesi gereken yöntemler hakkında yol göstermeyi amaçlıyor.

İşletmeler paket servis ve gel-al hizmet ile kışa özel iç ve dış mekan çözümlerine Metro Türkiye’nin web sitesinde yer alan Güncel Kataloglar sayfasından (https://www.metro-tr.com/promosyonlar/guncel-kataloglar) ulaşabiliyor.

Şirket ayrıca işletmelerin saat 22.00’de kapanacak olması ve kış mevsimi koşulları sebebiyle giderek önem kazanan paket servise yönelik yenilikçi ürünler de sunmaya başladı.
 


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ