USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Mercedes ve Nvidia'dan yapay zeka ortaklığı!

Mercedes-Benz ile Nvidia arasında, yapay zeka teknolojisine sahip bir otomobil üretmek için ortaklaşa çalışma yürütüldüğü ortaya çıktı. İşte Nvidia CEO'su tarafından yapılan açıklama!

Mercedes ve Nvidia'dan yapay zeka ortaklığı!
07-01-2017 21:42
Google News

Yapay zeka Teknolojisi günümüzde kişisel içerik önerileri sunan cihazlardan, otomobil gibi üst seviye araçlara geçiş yapmaya başladı.

Mercedes-Benz Vision Van Duyuruldu! Mercedes-Benz Vision Van Duyuruldu!

Mercedes Benz, drone teknolojileri üreten Matternet ile birlikte üzerinde teslimat drone'ları...

Otomobil sektörünün öncü isimlerinden birisi olan ve neredeyse ürettiği tüm araçlarıyla dikkat çekmeyi başaran Mercedes'in, yapay zekaya sahip otomobiller için uzun süredir bir çalışma yürüttüğü ortaya çıktı.

Nvidia CEO'su ve kurucularından Jen-Hsun Huang, CES 2017 kapsamında düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, yapay zeka teknolojisine sahip olan bir aracın üretilmesi için Mercedes ile ortaklaşa çalıştıklarını açıkladı.

İki firma ortaklaşa çalışacak bir ekip oluşturdu!

İki firma arasında ortaklık çalışmalarının üç yıl öncesine dayandığını ifade eden Huang, Mercedes-Benz ve Nvidia tarafından kurulan bir ekibin araçlarda kullanılacak olan yapay zeka teknolojisine odaklanacağını belirtiyor.

17-01/07/nvidia_mb-980x420-1.jpg

Yapay zeka ile birlikte otomobillerin devrimsel yeniliklere kavuşacağını belirten Jen-Hsun, üç yıl bOyunca harcanan yoğun mesainin ardından ortaya çıkacak olan ürün için çalışmaların bu yıl başlayacağını açıkladı.

:: Sizce, yapay zeka ile birlikte otomobiller nasıl bir hal alacak?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ