USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Memleket Hareketi, yolculuğuna Van'dan Hakkari'ye doğru devam ediyor!

İl ziyaretlerine devam eden Muharrem İnce'nin Bugünkü adresi Van ilimiz oldu

Memleket Hareketi, yolculuğuna Van'dan Hakkari'ye doğru devam ediyor!
10-09-2020 16:35
Google News

ANKARA - ÖZEL

"Memleket Hareketi" hız kesmeden devam ediyor, İl ziyaretlerine devam eden Muharrem İnce'nin Bugünkü adresi Van oldu. İşsizliğin büyük bir sorun olduğunu ve Türkiye'nin geleceğini tehdit ettiğini söyleyen İnce, "twitter" hesabından yapmış olduğu paylaşımda; "Sokaklarda yürüyorum, esnafı tek tek dolaşıyorum, halkımızla kucaklaşıyorum. İşsizlik Türkiye’nin geleceğini tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

Güzel insanların diyarı Van’dayız.

Sokaklarda yürüyorum, esnafı tek tek dolaşıyorum, halkımızla kucaklaşıyorum. İşsizlik Türkiye’nin geleceğini tehdit ediyor

Bu güzel coğrafyada refah, özgürlük ve mutluluk içinde yaşayabiliriz.

İnanıyorum! Bunu başarcağız! #MemleketHareketi pic.twitter.com/rGjtCR5nOf

— Muharrem İNCE (@vekilince) 

"Bin Günde Memleket Hareketi" hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan  Muharrem İnce başladığı Memleket Hareketi yolculuğuna Van'dan Hakkari'ye doğru devam ettiğini söyledi. Halkın arasında büyük bir ilgi ile karşılaşan ve  Konuşmasına devam eden İnce ; 

"Güzel İnsanların Diyarı Van’dayız"

İnce şunları kaydetti: "Başladığımız yolculuğumuz şu anda Van’dan Hakkari’ye doğru devam ediyor.Muş ve Bitlis dünyanın hayvancılık merkezlerinden birisi olabilir. Van ise tam bir turizm cenneti.

Akıllı bir yönetim ile Türkiye’nin Cenevre’si olması mümkün.Bu güzel coğrafyada , refah içerisinde mutlu insanlar cenneti olabilir burası. Bunu başaracağız , onun için yollardayız."

.

Eren Altun, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ