USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

"Mavi Balina" bu kez Ordu'da hayatının baharındaki bir cana maloldu!

Anne-Babalar dikkat! İnternet dünyasının en kötü şöhretli oyunlarından olan Mavi Balina, Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki İbrahim'i intihara sürükledi.

"Mavi Balina" bu kez Ordu'da hayatının baharındaki bir cana maloldu!
11-11-2017 08:52
Google News

İnternet dünyasının gelmiş geçmiş en kötü oyunu olmaya aday olan Mavi Balina oyunu, Bakanlık yetkilileri ve uzmanların uyarı ve inceleme başlatmalarına rağmen maalesef gençlerin canına malolmaya devam ediyor. Son kurban ise Ordu'dan geldi.

Mavi Balina son kurbanını Ordu'da verdi!

Ücretsiz olarak akıllı telefon ve tabletlere indirilen oyunlara karşı rağbet ve ülkemizde buna yönelik bir engel olmaması yabancı firma ve "oyun kurucular"ın da pazar genişletmeleri açısından iştahını kabartıyor.

İlk defa 2013 yılında çıkan Mavi Balina oyunu, 2015 yılında ilk intihar vakasıyla gündeme geldi. Dünya üzerinde bir çok intihara neden olan olan, ülkemizde de maalesef ilgi görüyor.

Şu ana kadar ülkemizde 142 genç veya çocuğun intiharıyla ilişkilendiren oyun, Ordu'nun Altınordu ilçesinde yeni bir can daha aldı.

17 yaşındaki İbrahim Can Duman'ın hayatına son vermesine neden olduğu düşünülen oyun, Duman'ı doğal gaz borusuyla intihara etmeye sürükledi.

İbrahim Can Duman'ın cansız bedeni Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Cumhuriyet savcısı ise olay yerinde incelemeler yaptı ve soruşturma başlattı.

.


dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ