USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Matso Başkanı Boztaş terörü lanetledi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, İstanbul Atatürk Havalimanında 36 kişinin ölmesi ve 100’den fazla kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısını Manavgat iş dünyası olarak nefretle kınadıklarını bildirdi.

Matso Başkanı Boztaş terörü lanetledi
29-06-2016 16:37
Google News

Terörü lanetleyen MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, ülkedeki birlik, beraberlik ve huzurunu bozmak için gerçekleştirilen bu tür hain saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ifade etti.

Boztaş şöyle devam etti: “Millet olarak Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz ve bayramı beklediğimiz bu günlerde insanlıktan nasibini almamış teröristler tarafından gerçekleştirilen alçak ve hain saldırı tüm halkımızı derinden üzmüştür. Türkiye’nin birlik ve beraberliğini zedelemek, için gerçekleştirilen her türlü alçaklığa başvuran terör örgütüne bu aşağılık insanlık dışı terör eylemleri, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki hedefine ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzurunu hedef alan bu tür alçak saldırıları millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek boşa çıkaracağız. Bu tür hain saldırılar hangi örgüt ve hangi kirli ellerden gelirse gelsin bizleri yıldırmayacaktır.”

Manavgat iş dünyası olarak hain saldırıyı ve terörün her türlüsünü kınadıklarını belirten Boztaş, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diledi.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ