USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Mascotte, Crocus Group AVM'lerdeki konumunu artırıyor

Ayakkabı, giyim ve aksesuar markası Mascotte, Crocus Group AVM'lerindeki konumunu artırdığı kaydedildi

Mascotte, Crocus Group AVM'lerdeki konumunu artırıyor
27-07-2024 23:58
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Ayakkabı, giyim ve aksesuar markası Mascotte, Rusya'nın dev şirketlerinden Crocus Group'a ait  AVM'lerde  konumunu artırıyor.

Konuyla ilgili Crocus Group basın açıklamasında, "Mascotte, yeni bir konseptle aktif olarak geliştirmeye devam ediyor. Moskova'da VEGAS Kashirskoye alışveriş merkezinin zemin katında (300 m²'den fazla alan) geçenlerde  güncellenen bir alan olarak ortaya çıktı. Marka, 2025 yılında yeni alışveriş merkezlerinde tutarlı ve düzenli açılışlar ve mevcut salonların daha geniş alanlara taşınarak yeniden markalanması yoluyla markalı salon ağını yeni bir konseptle genişletmeye devam etmeyi planlıyor” denildi. 

Açıklamaya göre, Mascotte, aile alışverişi fikrinin geliştirilmesi kapsamında 300 m²'nin üzerindeki alanlarda üç markayı tam teşekküllü alanlar olarak barındıran kendi konsept mağazasını geliştiriyor. Böylece marka, müşteriye tüm aile için A'dan Z'ye her zevke uygun eksiksiz görüntüler oluşturma fırsatı sunuyor. 

Aralarında çok sayıda Türk firma ve markasının da yer aldığı Moskova'daki Crocus Group’a bağlı “VEGAS AVM”de yeni markaların açıldığı da kaydedilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Crocus Group, şunları kaydetti: "Bunlar kadın, erkek ve çocuk giyim mağazaları, spor malzemeleri, eğlence merkezleri ve çok daha fazlasıdır. Bu yılın ana açılışlarından biri, her üç VEGAS alışveriş merkezinde de çok markalı spor giyim ve ayakkabı mağazaları Lamoda Sport ile gençler ve çocuklara yönelik spor giyim ve ayakkabı mağazaları Lamoda Sport Kids oldu. Ürün yelpazesi dünya markalarının ürünlerine dayanmaktadır: Adidas, PUMA, Reebok ve diğerleri, özel modeller de dahil. Alıcılar fitness, yoga, koşu, futbol, trekking ve spor tarzı kıyafet ve ayakkabılar için profesyonel spor malzemeleri satın alabilirler. Bugün Lamoda Sport, Rusya genelinde 90'dan fazla mağaza açtı."

Rus medyasına göre, söz konusu AVM'de diğer yabancı markalar da açılabilir. Bu bağlamda, Türk markalarının da Crocus Group ile işbirliğine ilgi duyduğu belirtiliyor. Söz konusu AVM'de bazı Türk markalarının açıldığı da gelen haberler arasında.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ