USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Mariupol'un Rus birlikleri tarafından kurtarıldığını Kadırov böyle duyurdu

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti Lideri Ramzan Kadırov, Mariupol'un Rus birlikleri tarafından kurtarıldığını iddialı cümlelerle duyurdu

Mariupol'un Rus birlikleri tarafından kurtarıldığını Kadırov böyle duyurdu
22-04-2022 05:06
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya Federasyonu'na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti Lideri Ramzan Kadirov, Mariupol'un Rus birlikleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.

Rusya Kahramanı, General Kadirov, kendi Telegram kanalında, "Mariupol bizim... Şehir tamamen ve geri alınamaz bir şekilde alındı. Tüm bölge, sistematik olarak milliyetçilerden, Banderalı çetelerinden, şeytanlardan ve geri kalan tüm çöplerden temizlendi" diye yazdı.

Çeçenistan lideri, askeri birliklerin stratejik öneme sahip tesisin idari binasının kontrolünü ele geçirdiğini sözlerine ekledi. Ramzan Kadirov, "Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin kalıntılarının fabrikanın arazisinde kalın bir beton ve demir tabakası altında bloke edildi" dedi.

Ramzan Kadirov, "Değerli kardeşim" diye vurguladığı Rus parlamentosu alt kanadı Duma Milletvekili Adam Delimhanov'un komutasındaki Çeçen birliklerin de, diğer Rusya ordusu ve Donbass askeri birlikleri ile birlikte Mariupol operasyonunda önemli rol oynadığını belirtti.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ