USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Maliye Bakanı Ağbal: Borçlarını ödeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim

Maliye Bakanı Ağbal, "Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var. Yapılandırdıkları borçları ödemek için hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Maliye Bakanı Ağbal: Borçlarını ödeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim
31-05-2017 20:37
Google News

ANKARA (AA) - Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var. Yapılandırdıkları borçları ödemek için hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yapılandırmada süre uzatılmayacak'Yeniden yapılandırmadan 6 milyon vatandaş yararlandı''Yeniden yapılandırmalarda ödeme tarihleri birleştirilsin' önerisi

Ağbal, yaptığı açıklamada, yeniden yapılandırmayı içeren 6736 Sayılı Kanun kapsamındaki ödemelerin bugün sona erdiğini belirterek, yapılandırmanın bozulmaması için ilk 2 taksitin ödenmesi gerektiğini vurguladı.

Söz konusu ödemelerin yapılmaması halinde kanunun getirdiği kolaylıkların ortadan kalkacağına işaret eden Bakan Ağbal, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız bu ödemeyi yaparlarsa, önümüzdeki 1 yıl içinde imkanlarının yetmediği durumda 2 taksiti ödemeyip, erteleyebilecekler. Vergi dairelerimizde büyük bir yoğunluk var. Yapılandırdıkları borçları ödemek için hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ