USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Magazin duayeni Salih Keçeci: 'İşimi yaparken çok kez tehdit aldım'

Uzun yıllardır gazetecilik mesleğini icra eden Salih Keçeci, mesleğinin zorluklarından bahsederek, bir dönem yaptığı magazin haberlerinden ötürü tehdit bile aldığını söyledi.

Magazin duayeni Salih Keçeci: 'İşimi yaparken çok kez tehdit aldım'
19-01-2019 17:02
Google News

Magazin dünyasında yaptığı haber ve programlarla tanınan, mesleğin duayeni olarak bilinen Salih Keçeci gazetecilik mesleğine mercek tuttu. Mesleğini yaparken yaptığı magazin haberlerinden dolayı bir çok kez tehdit aldığını ancak içindeki meslek aşkından dolayı tehditlere kulak asmadan çalışmalarına her daim devam ettiğini kaydetti.

Keçeci, “İnsanların özel hayatları ile ilgili haber yaptığımız için bir çok kez tehdit aldım. Ne olursa olsun doğru bildiğimden vazgeçmedim. Doğru bir tanedir ve benim için o geçerlidir” dedi.

“İnsanlar ülkeler gibi 5-10 yıllık kalkınma planları yapmalı”

Başarılı olmak için net ve dürüst olmanın yeterli olduğunu, net ve dürüst olunduğu zaman güven kazanılacağını vurgulayan bunun dışında, insanların şirketler gibi kalkınma planı yapmaları gerektiğini söyleyen Keçeci, “İnsanlar ülkeler gibi 5-10 yıllık kalkınma planları yapmalı.

Nasıl şirketler yıl sonunda dolar kaç para olacak? Kar marjımız ne olacak gibi yıllık kalkınma planı yapıyor ve uygulamaya koyuyorlarsa, insanlar da kendileri ile ilgili kalkınma planı yapmalı. ‘Ben beş sene sonra burada müdür olacağım' diyebilmeli ve kendi hedefini koymalı” dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ