USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Mafia 3 için yeni video geldi

Merak içerisinde beklenen Mafia 3 için yeni bir video bizlerle buluştu. Bu video ile ana karakterimiz olan Lincoln Clay'i yakından tanıyoruz.

Mafia 3 için yeni video geldi
22-07-2016 00:37
Google News

Uzun bir süredir sessizliğe bürünen Mafia 3 yapımı, geçtiğimiz saatler içerisinde bu sessizliğine son verdi. Geliştirici ekip tarafından yeni bir video ile bozulan bu sessizliğin ardından, ana karakterimiz olan Lincoln Clay ismini daha yakından tanıma imkanımız oldu.

Lincoln Clay, yetim bir çocuk olarak hayatına devam ederken; sokakta daha fazla zaman geçirmeye başlar. O dönemlerde yaşanan olaylar ve yaşam koşulları ile birlikte sokakta yaşamını sürdüren Clay, kısa bir süre içerisinde yükselişe geçer. Tabi bu yükseliş ile birlikte ana karakterimiz suçlu bir pozisyona gelir.

16-07/20/mafia3.jpg

"Aile, yanında doğduğumuz kişiler değil; uğruna ölebileceğin kişilerdir."

Sokaklarda ortalık karışmış iken; Vietnam Savaşı boy göstermeye başlar ve cephe maceramız başlar.

Bu sırada ise ailemizin bir mafya tarafından ihanete uğradığını öğreniyor ve büyük bir maceraya atılıyoruz. Kendi ailemizi kurmaya başladığımız macera ile intikam mücadelemize; Vito, Burke, Cassandra desteği ile devam ediyoruz. "Aile, yanında doğduğumuz kişiler değil; uğruna ölebileceğin kişilerdir." sloganı ile bitirilen video ile tekrar heyecanımız artıyor.

Hangar 13 ve 2K Czech ekiplerinin ortak çalışması ile geliştirilmeye devam edilen Mafia 3; 7 Ekim tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için raflardaki yerini alacak.

SDN'den...

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ