USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
En Son Yazılar

Madrid'in sezon öncesi formu korkutuyor!

DETAY La Liga'da yeniden şampiyon olarak Barcelona'nın egemenliğini kırmayı hedefleyen Real Madrid, son iki hazırlık maçında taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. İlk olarak Audi Cup'ta Bayern Münih'e kaybeden Mor Menekşeler, dün akşam Valerenga ile g

Madrid'in sezon öncesi formu korkutuyor!
10-08-2015 08:03
Google News

DETAY La Liga'da yeniden şampiyon olarak Barcelona'nın egemenliğini kırmayı hedefleyen Real Madrid, son iki hazırlık maçında taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

İlk olarak Audi Cup'ta Bayern Münih'e kaybeden Mor Menekşeler, dün akşam Valerenga ile golsüz berabere kalarak 2011'den bu yana ilk kez iki maç art arda gol atamamış oldu. Bu iki maçta da Cristiano Ronaldo forma giymedi. Son olarak Jose Mourinho'nun Real Madrid'i Eylül 2011'de Levante'ye 1-0 kaybetmiş ve sonrasında Real Santander ile golsüz berabere kalmıştı. Rafael Benitez'in Real Madrid'i 4 yıllık bu seriyi bozmuş oldu.

Real Madrid, son hazırlık maçına 18 Ağustos'ta Santiago Bernabeu Kupası'nda Galatasaray karşısında çıkacak. Mor Menekşeler'in hazırlık kampındaki performansı da eleştiriliyor.

ANCELOTTI NE YAPMIŞTI?

Rafael Benitez'den önce Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti İspanyol devinin başına geçtiği ilk sezonun hazırlık kampında Bournemouth, PSG, Inter Milan, LA Galaxy, Everton ve Chelsea'yi mağlup etmişti. Lyon'la berabere kalmış ve son hazırlık maçında Al-Sadd'ı 5-0 gibi farklı bir skorla geçmişti. Real Madrid bu sezonda Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası'nı kazandı.

Ancelotti'nin ikinci sezon hazırlık kampında önceki sezona oranda daha az hazırlık maçına çıkan Madrid, bu maçların hiçbirini kazanamamıştı. Fiorentina, Manchester United ve Roma'ya yenilen Ancelotti'nin takımı Inter ile berabere kalmıştı. UEFA Süper Kupa ve İspanya Süper Kupası'ndaki maçların varlığı nedeniyle hazırlık maçlarını kısıtlı tutan Real Madrid geçen sezonu kötü geçirmişti ve sezon sonunda Ancelotti ile yollar ayrılmıştı.


MOURINHO NE YAPMIŞTI?

Real Madrid'in Carlo Ancelotti'den önceki teknik direktörü Jose Mourinho'nun 2011'deki hazırlık dönemi oldukça iyi geçmişti. Real Madrid, LA Galaxy, Chivas, Philadelphia Union, Hertha, Leicester City, Guangzhou Evergrande ve Galatasaray'ın aralarında bulunduğu takımların hepsini mağlup ederek sezona girmişti.

Mourinho'nun son sezonunda ise yine harika bir grafik çizen Real Madrid, LA Galaxy, Santos Laguna, Milan, Celtic ve Oviedo'yu yenmiş. Eusebio özel maçında Benfica'ya 5-2 mağlup olmuş ancak Bernabeu Kupası'nda Millonarios'u 8-0 yenerek sezona girmişti.




Kaynak: sporx.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ