USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Madalyayı kaçırdı gözyaşı döktü

Erzurum'da düzenlenen EYOF 2017'de kayakla atlamada Türkiye'nin tek temsilcisi milli sporcu Bedir, 4. olup madalya alamayınca gözyaşlarına hakim olamadı. - Anadolu Ajansı

Madalyayı kaçırdı gözyaşı döktü
14-02-2017 23:42
Google News

ERZURUM

Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017) kayakla atlamada Türkiye'nin tek temsilcisi milli sporcu Muhammet Ali Bedir, 4. olup madalya alamayınca gözyaşlarına hakim olamadı.

Palandöken ilçesi Kiremitliktepe'deki atlama kulelerinde bugün kayakla atlama branşında gerçekleştirilen yarışlarda Slovenyalı Timi Zajc altın, Fransız sporcu Jonathan Learoyd gümüş ve bir diğer Fransız Mathis Contamine ise bronz madalya aldı.

Yarışlar sonunda duygusal anlar yaşadı

Yarışma süresince rakipleriyle kıyasıya bir mücadele eden ve başarılı atlayışlar gerçekleştiren Bedir, yarışı 4. tamamlayınca kürsüyü göremedi. Madalyaya çok yaklaşan Bedir, yarışlar sonunda duygusal anlar yaşadı.

Madalyayı kaçıran Muhammet Ali, gözyaşlarını tutamazken milli sporcuyu ilk teselli eden Türkiye Kayak Federasyonu (TFK) Başkanı Erol Mehmet Yarar oldu. Yarar, gözyaşlarına hakim olamayan sporcusunu"Üzüldüğünü duymayayım, tarihi bir başarı elde ettin. Bu ülkemiz için bir gururdur. Daha gençsin, önünde yıllar var. Moralini bozmak yok." diyerek teselli etti.

TKF Başkan Vekili Fatih Kıyıcı da Erzurumlu bir gencin rampası olmayan bir ülkede yetişip sıfırdan buraya gelerek EYOF gibi çok büyük bir mücadelede madalyayı son ana kadar kovalamasının gurur verici olduğunu ifade etti.

Muhabir: Barış Yalçınkaya, Fahrettin Gök

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ