USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

'Madalyalarımızın hepsi temiz'

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, dopingin önüne geçtiklerini belirterek, bu nedenle Avrupa Şampiyonası'nda kazanılan madalyaların daha "kıymetli" olduğunu söyledi. - Anadolu Ajansı

'Madalyalarımızın hepsi temiz'
20-04-2017 14:27
Google News

ANKARA - Halil Ibrahim Avsar

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, ay-yıldızlı sporcuların Hırvatistan'ın Split kentinde düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 altın, 1 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 9 madalya kazanarak, önemli bir başarıya imza attığını ifade etti.

Görevi devraldıklarında dopingsiz başarının elde edilemeyeceği yönünde kendilerine telkinde bulunanların olduğuna işaret eden Taşpınar, doping konusunda asla taviz vermediklerinin altını çizdi.

Taşpınar, "Devletimizin 'doping olmayacak' yönünde bir kararı vardı. Biz de bu görüşü benimsiyoruz. Bu kararı uyguladık. Çünkü dopingin vücuda ne kadar zarar verdiğini biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Doping konusunda tüm tedbirleri alarak işe başladıklarını vurgulayan Taşpınar, "Dopingin önüne geçtik. Bizim dönemimizde uluslararası yarışmalarda hiçbir sporcumuz dopingli çıkmadı. Avrupa Şampiyonası'nda aldığımız madalyaların çok daha kıymetli olduğunun farkındayız. Çünkü madalyalarımızın hepsi temiz. Daha önce tüm ülkelerin aldığı madalyaların hepsi şüpheli ve tartışmalı." diye konuştu.

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ