USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Maç sonrası gerginlik ve "Diktatör istifa" sesleri!

Fenerbahçe’nin kupada Bursaspor’a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından bir grup taraftar, başkan Aziz Yıldırım’ı ‘Diktatör istifa’ sesleriyle istifaya davet etti. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Bursaspor’a 3-0 mağlup olan sar

Maç sonrası gerginlik ve
22-05-2015 02:47
Google News
Fenerbahçe’nin kupada Bursaspor’a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından bir grup taraftar, başkan Aziz Yıldırım’ı ‘Diktatör istifa’ sesleriyle istifaya davet etti.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Bursaspor’a 3-0 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, kupaya veda etti. Bursaspor’un 3. golü bulmasının ardından tribünlerin bir bölümünde ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yükselirken, başka bir bölümünde ise istifa tezahüratlarına tepki geldi. Tribünlerde yaşanan bu gerilim maç sonunda da devam etti. Stadyum çevresinde bir grup sarı-lacivertli taraftarlar, ‘Diktatör istifa’ şeklinde tezahürat yaptı. Başka bir grup ise bu tezahüratlara karşılık verince olaya çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Kısa süreli yaşanan gerilimin ardından gruplar olaysız şekilde dağıldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ