USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Lösemi hastası 4 yaşındaki kızın 'Evlilik hayali' gerçek oldu! Da...

Lösemi hastası Abby'nin hayalini hastane odasında gerçeğe dönüştürdüler... HABERE GİRMEDEN... "Hayal"i gerçeğe dönüştürdüler ama 4 yaşındaki bir çocuğu bu hale getiren zihniyet hiç sorgulanmadı nedense. Bir düşünün böyle bir şey Batı'da değil de "bir ba

Lösemi hastası 4 yaşındaki kızın 'Evlilik hayali' gerçek oldu! Da...
18-07-2015 18:33
Google News
Lösemi hastası Abby'nin hayalini hastane odasında gerçeğe dönüştürdüler...
HABERE GİRMEDEN...
"Hayal"i gerçeğe dönüştürdüler ama 4 yaşındaki bir çocuğu bu hale getiren zihniyet hiç sorgulanmadı nedense. Bir düşünün böyle bir şey Batı'da değil de "bir başka ülke"de yapılsa nasıl kıyamet kopartılırdı acaba!
"Küçük çocuğun hayalleriyle oynadılar" mı demezlerdi, "Hasta çocuğu, evlilikle kandırdılar" mı demezlerdi, yoksa, "4 yaşındaki kızı evliliğe nasıl mahkum ettiler" mi demezlerdi.
En başta da bizdeki feminist "karı ve herifler", TV ekranlarında boy gösterip "Olay"ı köpürte köpürte "Doğu toplumları"nda "Kadının çocukluktan itibaren nasıl köleliğe" hazırlandığından falan mı dem vurmazlardı.
Hepsi bir yana, şu küçük "hareket" bile bir şeyin, yer ve zamana göre nasıl değerlendirildiğine iyi bir örnek: Batı'nın her şeyi "iyi, güzel"; bizde ne varsa "tu-kötü" (Sakın ha! "Kaka" değil; buna belki sonra geliriz, "Kaka" önemli bir Müslüman ismidir ve yine bizde eski eşşekler bunu kendi sarındıkları "Bok"a işte böyle sardırmaya çalıştılar. -Tuttu da!..-)
İşte gavur alemindeki "Sevimli olay"ın videosu, işte ajansın haberi:
"O henüz 4 yaşında dünya güzeli bir kız çocuğu. Küçük Abby lösemi hastası. Küçük kızın en büyük hayali ise neredeyse tüm anlarını paylaştığı, haftanın her günü kendisiyle ilgilenen hasta bakıcı Matt ile evlenmekti. Küçük Abby'nin ailesi, hastane doktorları ve hasta bakıcılar bir araya gelerek bu hayali gerçekleştirmeye karar verdiler. Hastane odasında gerçekleşen renkli bir törenle Abby ile Matt evlendi. Küçük kızın bu mutlu anları internette kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Küçük kıza yapılan bu sürprizde emeği geçenlere teşekkür ve tebrik mesajları yağdı. dikGAZETE.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ