USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Linde Gaz, Vodafone teknolojisiyle araçlarını akıllandırdı

"Sunduğumuz çözüm, araç içi takip, güvenli araç ve kamera sisteminden farklı olarak yapay zeka içermesi ve teknolojinin sürüş güvenliği için kullanılması yönüyle Türkiye'de bir ilk"

Linde Gaz, Vodafone teknolojisiyle araçlarını akıllandırdı
16-06-2020 13:21
Google News

Linde Gaz, bağlantılı araç teknolojileriyle araçları akıllandıran ve sürüş güvenliğini sağlamaya destek veren Vodafone Business'ın çözümlerini tercih etti.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, endüstriyel ve tıbbi gaz tedarikçisi Linde Gaz, sürücülerini, Vodafone Business'ın yapay zeka tabanlı görüntü işleme teknolojisine dayalı sürücü davranış analizi çözümüyle anlık takip edecek.

Linde Gaz, "Bağlantılı Araç Çözümleri" çatısı altında araç sahiplerine verileri anlık raporlama, etkin filo yönetimi ve yakıt tasarrufu gibi avantajlar sağlayan çözümle araç takip, güvenli araç ve araç içi kamera çözümlerini bir adım öteye taşıdı.

Çözüm sayesinde ürün tedarikinden sorumlu sürücülerin yorgunluk ve dikkat dağınıklığı dahil tüm davranışları algılanabilirken, sürüş güvenliğini tehdit edebilecek bir durum anında raporlanarak şirkete gönderilecek.

Mevcut araç ve sürücü takip sistemiyle kamera, ani fren veya hızlı araç kullanımı gibi uyarıların kayıtlarını en erken 1 gün sonra alabilen Linde Gaz, artık Vodafone Business'ın sunduğu çözüm sayesinde tüm uyarılara gerçek zamanlı ulaşabilecek.

Sadece araçtan değil, sürücüden de bilgi akışı sağlanacağından telefon görüşmesi, sigara kullanımı veya sürüş dışı bir durumla ilgilenilmesi gibi sürücü kaynaklı ihlaller de anlık raporlanabilecek.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ