USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Limak'tan “Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme“ Raporu

"Öncelik verdiğimiz ilk beş sürdürülebilir kalkınma amacının, küresel sıralamadaki ilk 7 sürdürülebilir kalkınma amacı arasında yer aldığı görünüyor. or"

Limak'tan “Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme“ Raporu
12-02-2020 14:39
Google News

Çevre ve toplumsal sorumluluk bilinciyle, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda pozitif etki yaratmayı hedefleyen Limak Şirketler Grubu’nun, sürdürülebilirlik stratejisi ve hedeflerinin devamı niteliğinde olan "Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme" Raporu yayımlandı.

Limak Şirketler Grubu açıklamasına göre, kurucu değerleri ve çalışma ilkeleri ile sürdürülebilirliği önceliklendiren Limak Şirketler Grubu, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde geçerli olan iş anlayışını, günümüz küresel hedefleri ile de uyumlu olacak şekilde sürdürülebilir ve insani gelişime odaklı, refahın yaygınlaştırılmasını önceliklendiren, gezegen merkezli, adil paylaşımcı bir yaklaşımla kurguluyor.

Bu bakışla, yeni dönem sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında hazırlanan "Daha İyi Bir Dünya İçin Söylemden Eyleme" başlıklı rapor, sürdürülebilirlik anlayışını, söylemden eyleme dönüştüren Limak’ın faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde 2015 yılından bu yana gerçekleştirdiği projeleri değerlendirerek, paylaşılmasını amaçlıyor.

 

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ