USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

LG, üçüncü kez “AHRI Performans Ödülü“ aldı

"Doğayı ve insan yaşamını zenginleştiren eksiksiz bir HVAC ve enerji çözümleri sağlayıcısı olan LG, gelişmiş...

LG, üçüncü kez “AHRI Performans Ödülü“ aldı
16-09-2020 13:10
Google News

LG Electronics (LG), Klima, Isıtma ve Soğutma Enstitüsü (AHRI) tarafından üst üste üçüncü kez Performans Ödülü'ne layık görüldü ve test edilen 73 modelin tümü performans değerlendirmesini geçti.

Şirket açıklamasına göre, Performans Ödülü almak için tüm kategorilerdeki ürünler arasından AHRI tarafından rastgele seçilen ürünün 3 yıl arka arkaya performans testini geçmesi gerekiyor.

Bu nedenle AHRI Ödülü almanın zor olduğu kabul ediliyor. LG, 2015'ten itibaren her yıl testi geçtikten sonra ilk kez 2017'de bu ödülü aldı.

2017'den 2019'a kadar, LG'nin 7 ürün kategorisini temsil eden toplam 73 klima sistemi modeli test edildi ve değerlendirmeyi geçti. Bu ürünler arasında Değişken Soğutucu Akışkan (VRF), Paketlenmiş Terminal Klima (PTAC), Paketlenmiş Terminal Isı Pompaları (PTHP), Üniter Küçük Klima Ekipmanı (VMAC), Üniter Küçük Isı Pompası Ekipmanı (VMHP), Su Soğutmalı Su Soğutma ve Isı Pompası Buhar Sıkıştırma Döngüsünü (WCCL) Kullanan Su Isıtma Paketleri ve Hava Soğutmalı Su Soğutma Paketleri (ACCL) yer alıyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ