USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

LG, klimalar sadece yazın kullanılır düşüncesini değiştiriyor

LG DUALCOOL klimalar sessiz çalışması, enerji tasarrufu sağlaması ve kullanıcılar evde yokken bile dışarıdan yönetilebilmesiyle öne çıkıyor

LG, klimalar sadece yazın kullanılır düşüncesini değiştiriyor
08-01-2021 13:11
Google News

LG, kış aylarında evleri ısıtırken, aynı zamanda sağlıklı hava sağlamak isteyenlere LG DUALCOOL klimaları öneriyor.

LG Electronics'in açıklamaya göre, LG DUALCOOL klimalar sessiz çalışması, enerji tasarrufu sağlaması ve kullanıcılar evde yokken bile dışarıdan yönetilebilmesiyle öne çıkıyor.

Klima kullanımının yaz aylarıyla sınırlı olduğuna yönelik algı son yıllarda değişmeye başladı. Nefes kesen kış soğuklarında evlerini hızlıca ısıtmak isteyenler ya da kış aylarını daha yumuşak iklimli ve doğal gazı olmayan bölgelerde geçirenler ısınmak için de klimayı tercih ediyor.

Mevsim şartları nedeniyle, yaz aylarında klima kullanmayan ev hemen hemen kalmadı ancak yazın serin ve temiz hava sağlamak için kullanılan klimalar, sonbahar ve kış aylarında atıl duruma düşüyor. Oysa, mevsim geçişlerinin yaşandığı, havaların bir soğuyup bir ısındığı aylarda klimalar, evlerde ideal ısıyı sağlamasıyla hayat kurtarıyor. Alışkanlıkların aksine, kış aylarında da ısınma ve sağlıklı hava ihtiyacını klima ile sağlamak kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor. Bu gerçekten yola çıkan LG, klimalar sadece yazın kullanılır düşüncesini LG DUALCOOL klimalar sayesinde değiştiriyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ