USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

LG G5 Lite göründü! İşte ayrıntılar...

LG G5 Lite göründü. G5 modeline oranla özellikleri kırpılmış şekilde sunulacak olan LG G5 Lite modeline dair yeni görüntü ve ayrıntılar ortaya çıktı.

LG G5 Lite göründü! İşte ayrıntılar...
27-03-2016 04:57
Google News

LG G5 Lite göründü. G5 modeline oranla özellikleri kırpılmış şekilde sunulacak olan LG G5 Lite modeline dair yeni görüntü ve ayrıntılar ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi LG, 21 Şubat'taki MWC 2016 kapsamında yeni amiral gemisi akıllı telefonu G5'i tanıtmıştı. Bu yeni üst seviye akıllı telefonun yeni versiyonlarına dair haberler de ortaya çıkaya başladı.

Son olarak ortaya çıkan bir fotoğraf, yeni akıllı telefonun bazı detaylarının daha net görünmesini sağlıyor. Yeni akıllı telefon; isminden de kolaylıkla anlaşılabildiği gibi LG G5'in, Lite yani biraz daha kırpılmış bir versiyonu şeklinde sunulacak. Elbette bu özellik kırpma, daha çok teknik tarafta gerçekleştirilmiş durumda.

LG G5 Lite'ta Qualcomm'un başarılı çözümlerinden biri olan Snapdragon 652'nin yer alacağı tahmin ediliyor. Daha çok orta – üst seviyedeki akıllı telefonlarda tercih edilen bu yonga seti; dört çekirdekli olarak tasarlanan Cortex-A57 işlemcisini barındırıyor ve aynı zamanda buna ek olarak yine dört çekirdekli Cortex-A53'e de sahip.

16 MEGAPİKSELLİK ÇİFT KAMERA...

Grafik işlem birimi tarafında ise Adreno 510 görev yapıyor. Yeni akıllı telefonda 3 GB RAM'in kullanılacağı ve Quad HD çözünürlük desteği sunan 5.3 inç boyutunda bir ekrana yer verileceği de belirtilen detaylar arasında.
Kamera konusunda ise hiçbir fark olmayacağı konuşuluyor.
LG G5 Lite'ta arkada 16 MP'lik çift kamera, önde ise 8 MP çözünürlük desteği sunacak bir kamera bulunuyor.

Şimdilik yeni akıllı telefonun çıkış tarihine ve fiyatına ilişkin herhangi bir bilgi yok. Ancak son günlerde bu modele ait ortaya çıkan bilgiler hayli artmaya başladı.
Dolayısıyla LG'nin yakın zamanda G5 serisinin yeni üyesini tanıtacağı tahmin ediliyor.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ