USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

LG G4 Marshmallow güncellemesi geri çekildi

LG’nin geçtiğimiz günlerde Bridge yazılımı üzerinden sunduğu LG G4 Android 6.0 Marshmallow güncellemesi beklenmedik şekilde geri çekildi. LG’nin amiral gemisi modeli için ilk olarak Polonya’da...

LG G4 Marshmallow güncellemesi geri çekildi
07-12-2015 01:49
Google News

LG'nin geçtiğimiz günlerde Bridge yazılımı üzerinden sunduğu LG G4 Android 6.0 Marshmallow güncellemesi beklenmedik şekilde geri çekildi.

LG'nin amiral gemisi modeli için ilk olarak Polonya'da yayınladığı Android 6.0 Marshmallow güncellemesi geçtiğimiz hafta Avrupa'ya ve Türkiye'ye ulaşmıştı. LG Bridge servisi üzerinden yapılan güncellemede pek çok kullanıcı ısınma ve pil ömrü konusunda olumsuz geri dönüşlerde bulunmuştu. Gelen pek çok şikayetten sonra LG G4‘e düzeltme güncellemesi yayınlanması kararı alındı ve yayınlanan Marshmallow güncellemesi geri çekildi.

Acil olarak verilecek düzeltme güncellemesinin 1 aya kadar yayınlanması bekleniyor. Kullanıcıları endişelendiren bu durumdan sonra LG bakalım amiral gemisi modeli olan LG G4 modeline stabil bir Android 6.0 Marshmallow güncellemesi verebilecek mi?

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ