USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

LG'den 2021 Model Premium TV Serisi

OLED, QNED Mini LED ve NanoCell modellerini içeren LG'nin 2021 Premium TV serisi, CES 2021'de LG'nin sanal fuar standında sergilenecek

LG'den 2021 Model Premium TV Serisi
12-01-2021 12:32
Google News

LG Electronics'in (LG) 2021 Model Premium TV Serisi, yeni ekran boyut seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

LG açıklamasına göre, LG, yeni OLED, QNED Mini LED ve NanoCell TV'leri de içeren, şimdiye kadarki en etkileyici Premium TV serisi ile birlikte bir kez daha televizyon endüstrisinin standartlarını belirliyor.

CES 2021'de (Tüketici Elektroniği Fuarı) "En İyi İnovasyon Ödülü (48C1 modeli)" ve çok sayıda "İnovasyon Ödülü"nün sahibi olan LG'nin 2021 Model Premium TV serisi, yeni görünümünün yanı sıra yeni OLED panel, gelişmiş renk doğruluğu ve daha fazla kontrast için Quantum NanoCell renk teknolojisini mini LED arka aydınlatma ile birleştiren yeni bir gelişmiş LCD panel yapısı, geliştirilmiş yapay zeka işlemci, yeniden tasarlanmış webOS kullanıcı deneyimi gibi yeni özellikler içeriyor.

LG'nin 2021 OLED TV serisi, daha büyük boyutlarda ve marka ile özdeşleşen üstün OLED görüntü kalitesi üzerine inşa edilen heyecan verici yeni modellerle şirketin bugüne kadarki en kapsamlı OLED TV serisini temsil ediyor. LG'nin en yeni G1 serisindeki OLED evo teknolojisi, olağanüstü netlik, ayrıntı ve gerçekçilik ile daha canlı ve etkileyici görüntüler için daha iyi parlaklık sağlayan, OLED TV teknolojisinin evrimindeki bir sonraki adımı simgeliyor.

LG C1 serisi, oyunseverlerin favorisi olan 48 inç modelinden sinemayı tam anlamıyla eve taşıyacak 83 inç modeline kadar pek çok farklı boyutta ürünle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Ayrıca, yeni Galeri Standı, iç mekan planlamasında daha fazla esneklik isteyenler için şık, duvarla bütünleşen galeri tasarımı çerçevesine de çekici bir alternatif oluşturuyor.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ