USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

“KWORKS Kovid-19 Ekspres“ çevrim içi eşleştirme etkinliği başladı

"KWORKS olarak Koç Üniversitesi’nin güçlü akademik altyapısı ve iş bağlantılarımızın kuvvetli olması nedeniyle çok farklı tipte programları eş zamanlı sunabilen bir merkeziz"

“KWORKS Kovid-19 Ekspres“ çevrim içi eşleştirme etkinliği başladı
08-07-2020 20:25
Google News

Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi'nin (KWORKS) İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteğiyle kurduğu "KWORKS Kovid-19 Ekspres: Kurum-Girişim İş birlikleri için Eşleştirme ve Hızlandırma Programı", yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süresince ve sonrasında yenilikçi girişimler ve onlara destek olacak paydaşları çevrim içi buluşturuyor.

Koç Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında, 40 ileri aşama girişimle 160 büyük şirketin çevrim içi olarak eşleşeceği ve yeni çözümleri iş birliğinde geliştirecekleri eşleştirme etkinliği düzenleniyor.

Yenilikçi çözüm sunan ileri aşama girişimlerle bu çözümlere altyapı, gayri maddi kaynaklar ve iş gücü desteği sağlayabilecek kurumsal şirketleri, kamu kurum ve kuruluşlarını ve sivil toplum kurumlarını (STK) eşleşme etkinliğinde bir araya getiriyor.

Etkinlik sonrası seçilecek en iyi 10 iş birliği projesinin KWORKS’te 1 ay hızlandırılması ve demo günü sunumu yapması sağlanacak. Böylece dayanışma içinde ileri aşama girişimler işlerini ölçeklendirirken, büyük şirketler yeni iş geliştirme ve yatırım imkanı bulacak. Jüri değerlendirmesi sonucu belirlenen 10 iş birliği projesi ekspres hızlandırma programına katılmaya hak kazanacak.

15 Temmuz-15 Eylül 2020 tarihlerinde düzenlenecek ekspres hızlandırma programıyla eğitimler, öğrenme ve planlama toplantıları, mentorluklar ve ilerleme toplantılarıyla proje ürünlerinin son halinin ya da ileri aşama prototiplerinin ortaya çıkarılması hedefleniyor. Çevrimiçi demo gününde, iş birliği proje liderleri olan girişimciler kullanılabilir durumda ticarileşmeye hazır olan ürünlerini/hizmetlerini davetlilere tanıtacak.
 

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ