USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuveyt'te camiye bombalı saldırı: En az 5 ölü

Kuveyt'te Şiilerin gittiği bir camiye cuma namazı sırasında bombalı saldırı düzenlenmesi sonucu en az 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Kuveyt'in yine aynı ismi taşıyan başkenti Kuveyt'teki el Savaber bölgesinde bulunan İmam el Sadık Camisi'ne Cuma

Kuveyt'te camiye bombalı saldırı: En az 5 ölü
26-06-2015 18:34
Google News
Kuveyt'te Şiilerin gittiği bir camiye cuma namazı sırasında bombalı saldırı düzenlenmesi sonucu en az 5 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
Kuveyt'in yine aynı ismi taşıyan başkenti Kuveyt'teki el Savaber bölgesinde bulunan İmam el Sadık Camisi'ne Cuma namazı sırasında bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 5 kişi hayatını yitirirken, çok sayıda kişi de yaralandı.kuveyt, saldırı camii şii Şii Müslümanların gittiği camiye düzenlenen saldırı, henüz herhangi bir grup tarafından üstlenilmezken, yetkililer, saldırının IŞİD tarafından gerçekleştirildiği ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti. Saldırı, Fransa'nın güneyindeki bir fabrikaya IŞİD tarafından düzenlenen bir başka saldırıdan yalnızca birkaç saat sonra gerçekleştirildi. dikGAZETE.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ