USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kuveyt Türk, online finansta uçtan uca müşteri deneyimine hazırlanıyor

"Hedefimiz, sadece dijital kanaldan hizmet sunmak olmayıp mesai saatleri dışında da müşterilerimizin işlemlerini yapabilmelerini sağlamak"

Kuveyt Türk, online finansta uçtan uca müşteri deneyimine hazırlanıyor
20-01-2021 14:31
Google News

Kuveyt Türk, 2016'dan bu yana müşterilerinin hizmetine sunduğu Online Finans sisteminin çok daha gelişmiş versiyonunu yakın zamanda tüm tüzel müşterilerinin hizmetine sunacak.

Kuveyt Türk'ten yapılan açıklamaya göre, dijital ortamda uçtan uca nakdi finansman kullanma imkanı sunan yeni sistemde ıslak imza yerine mobil onay kullanılacak, OCR teknolojileri ve e-fatura çözümleri sürece dahil edilecek.

Banka, tüzel müşterilerinin şubeye gitmeden finansman desteğinden faydalanabilecekleri yeni Online Finans hizmetini, 2021'in ilk çeyreğinde tüm tüzel müşterilerinin kullanımına sunmayı hedefliyor.

Yeni sistemle birlikte Kuveyt Türk'ün tüzel müşterileri, internet şube üzerinden diledikleri her an uygun vade ve kar oranlarıyla online nakdi finansman kullanabilecek.

Bu sayede tüzel müşteriler, hem şubeye gitmeden istedikleri zaman finansman taleplerini internet şubeden girebilecek ve takip edebilecek hem de ıslak imza yerine mobil onayı tercih edebilecek.

Müşteriler, yeni sistemde sürece dahil edilen OCR (Optical Character Recognition-Optik Karakter Tanıma) teknolojileri ve e-fatura çözümleri sayesinde çok daha hızlı bir şekilde finansman kullanabilecek.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ