USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kuveyt Türk Katılım Bankası, “Avrupa’nın En İyi İşverenleri“ listesinde

"Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesine de girmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. "

Kuveyt Türk Katılım Bankası, “Avrupa’nın En İyi İşverenleri“ listesinde
17-09-2020 13:32
Google News

Kuveyt Türk, Great Place to Work Enstitüsü'nün "Avrupa’nın En İyi İşverenleri" listesinde 500 ve üzeri çalışan kategorisinde 30. sırada yer aldı.

Kuveyt Türk açıklamasına göre, Great Place to Work, şirketlerin kurum kültürü inşa etme ve geliştirmeleri konusunda 30 yıla dayanan tecrübesiyle oluşturduğu Avrupa'nın En İyi İşverenleri listesini açıkladı.

19 ülke, 3 binden fazla işletme ve yaklaşık 1,5 milyon çalışan kapsamında gerçekleştirilen araştırma sonucunda, çalışan odaklı yönetim anlayışını ve insan odaklı yaklaşımları öncelikli kılan, etkili yönetim anlayışını benimsemiş, yüksek güven kültürüne sahip şirketler belirlendi.

Avrupa'nın En İyi İşverenleri listesinde, 25 uluslararası şirketle birlikte 20-49 çalışan sayısı aralığına sahip 20 şirket, 50-499 çalışan sayısı aralığına sahip 50 şirket ve 500 ve üzeri çalışan sayısına sahip şirketler kategorisinde 30 şirket bulunuyor.

Avrupa'nın En İyi İşverenleri listesine bu yıl ilk kez dahil olan Kuveyt Türk, "500 ve üzeri çalışan sayısına sahip şirketler" kategorisinin 30. sırasına yerleşti.

Avrupa'nın 19 ülkesi içinde Türkiye'yi temsil eden bankacılık sektörünün önemli şirketlerinden biri olan Kuveyt Türk, nisan ayında açıklanan Great Place to Work Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2020 listesinde "500 ve üzeri çalışan sayısına sahip şirketler" kategorisinde birinci olurken "Finansın En iyi İşvereni" sektör özel ödülünü de almaya hak kazanmıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Great Place to Work Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak, dünya çapında her yıl 7 bine yakın işletme ve 16 milyondan fazla çalışanı analiz ederek en iyi işverenleri belirlediklerini belirterek, Avrupa'nın En İyi İşverenleri listesini 18. kez açıklıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ