USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kuveyt Türk, “Avrupa'nın En İyi İşverenleri“ listesinde

"Son 3 yıldır Türkiye'nin En İyi İşverenleri listesinde yer almamızın ardından bu yıl da Avrupa'nın En İyi İşverenleri arasına girmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. "

Kuveyt Türk, “Avrupa'nın En İyi İşverenleri“ listesinde
15-09-2020 14:08
Google News

Kuveyt Türk, Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen ve insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan "Avrupa'nın En İyi İşverenleri 2020" listesine girdi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, "Önce insan-önce çalışan" anlayışıyla hareket eden Kuveyt Türk, 6 bine yakın çalışanının "İyi ki Kuveyt Türklüyüm" demesini sağlayan insan kaynakları uygulamalarıyla çalışanlarına mutlu ve huzurlu bir iş yeri ortamı sunmaya devam ediyor.

Kuveyt Türk, hayata geçirdiği uygulamalar neticesinde bir başarıya daha imza atarak Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen ve insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri olan "Avrupa'nın En İyi İşverenleri 2020" listesine girdi.

Listenin en önemli kategorilerinden biri olan, 500 ve üzeri çalışana sahip şirketlerin bulunduğu büyük şirketler kategorisinde, 30 şirket arasında en fazla çalışan sayısıyla yer alan Kuveyt Türk, bu başarısıyla Türkiye'den listeye giren ilk finans kuruluşu olurken, Avrupa'da ise İslami finans alanında listeye adını yazdıran ilk banka olma başarısını gösterdi.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ