USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Kurtulmuş’tan spora ve sporculara tam destek

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, ülkenin her alanda başarılarının artmasının şart olduğu kadar, spor alanında da güçlü başarılara imza atılması gerektiğini belirterek, “Bunun için hem merkezi hükumet, hem de yerel yönetimler olarak üzerimize düşen sorumlulukl

Kurtulmuş’tan spora ve sporculara tam destek
18-03-2019 04:32
Google News

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Kurtulmuş, Altınordu ilçesinde bir otelde düzenlenen toplantıda, kentteki amatör spor kulüplerinin sporcuları, antrenörleri ve yöneticileri ile buluştu. Programda konuşan Kurtulmuş, ilk olarak, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, güçlü bir destekle AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler'in başkan seçileceğini belirterek, bütün diğer adaylar için de destek istedi.

Konuşmasında, ülkede bulunan genç neslin öneminden de bahseden Kurtulmuş, gençlerin ahlaklı, bilinçli ve bilgili yetişmesi gerektiğine de değinerek, bu şekilde yetişmelerinin en önemli araçlardan birinin de spor olduğuna değindi. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ