![Küçük çocuk düğün magandasının kurşunuyla ağır yaralandı](https://www.dikgazete.com/files/uploads/news/default/2019/03/kucuk_cocuk_dugun_magandasinin_kursunuyla_agir_yaralandi.jpg)
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bir düğün merasiminde rastgele ateşlenen tabancadan çıkan mermi, 8 yaşındaki çocuğun ağır yaralanmasına neden oldu.
Olay, Taşburun Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, bir düğün töreninde rastgele ateşlenen tabancadan çıkan mermi, merasim alanında bulunan 8 yaşındaki T.U.G’nin karnına isabet etti. Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk, buradaki ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Jandarma ekipleri, 8 yaşındaki çocuğun yaralanmasına neden olan merminin, kimin silahından çıktığının belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlattı.
(İHA)