USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kritik maçta gözler Muslera ve Julio Cesar’da

Devler ligi’nde yarın galatasaray ile benfica arasında oynanacak c grubu mücadelesinde gözler iki ekibin kalecilerinde olacak.

Kritik maçta gözler Muslera ve Julio Cesar’da
20-10-2015 16:05
Google News

Devler Ligi’nde yarın Galatasaray ile Benfica arasında oynanacak C Grubu mücadelesinde gözler iki ekibin kalecilerinde olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında sarı-kırmızılı ekip, yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak. Devler Ligi’ndeki ilk galibiyetini almak isteyen Aslan, sahaya mutlak 3 puan parmuhtemel ile çıkacak. Kritik mücadelede gözler ise iki ekibin kalecilerinde olacak. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile Benfica’nın Brezilyalı kalecisi Julio Cesar performansları ile mücadeleye doğrudan etki edecek.

İKİ KALECİ DE FORMDA

Takımlarının bu sezon oynadıkları tüm resmi karşılaşmalarda 90 dakika sahada yer alan her iki kaleci de formda görüntüleri ile dikkat çekiyor. Konuk ekibin 36 yaşındaki deneyimli kalecisi Cesar, bu sezon çıktığı 9 resmi maçta kalesinde 6 gol görürken, 4 mücadelede rakiplerine gol izni vermedi. Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ise 11 resmi maçta kalesinde 12 gol gördü.

GALATASARAY’DA TEK EKSİK HAMİT ALTINTOP

Devler liginde yarın Benfica’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da sakatlığı süren Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak. C grubunda lider konumunda yer alan rakibine karşı mutlak galibiyet parmuhtemel ile sahaya çıkacak olan sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan oyuncuların da takıma katılması teknik heyeti sevindirdi.

DENAYER VE BURAK YILMAZ HAZIR

Belçika Milli Takımı’ndan sakat dönen ve tedavisine İstanbul’da devam edilen genç oyuncu Jason Denayer, dün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yer almıştı. Sakatlığı sebebiyle ligde oynanan Gençlerbirliği müsabakasında riske edilmeyen Denayer, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun şans vermesi halinde yarınki karşılaşmada forma giyebilecek. Bir süredir sakatlığı bulunan golcü oyuncu Burak Yılmaz da Gençlerbirliği karşılaşmasının son bölümlerinde oyuna dahil olmuş ve attığı golle moral bulmuştu. Antrenmanlarda formunu yakalamaya çalışan yıldız isim, Hamzaoğlu’ndan şans bulması halinde Benfica’ya karşı sahada yer alacak.

TEK EKSİK HAMİT

Sarı-kırmızılılarda, diz ameliyatının ardından rejenerasyon aşamasına gelinen ve bir kaç hafta içinde takıma dönmesi beklenen deneyimli oyuncu Hamit Altıntop dışında eksik oyuncu bulunmuyor.Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Benfica ile oynayacağı karşılaşma yarın saat 21.45’de başlayacak.

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ