USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Köylüleri, Babalar Günü’nde Demirel’in mezarında

Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in İslamköy Çalça Tepesindeki Anıt Mezarını, köylüleri Babalar Günü'nde boş bırakmadı. [gallery type="slideshow" ids="63657,63658,63659"] Tedavi gördüğü Ankara’da 91 yaşında hayatını kaybeden ve memleketi

Köylüleri, Babalar Günü’nde Demirel’in mezarında
21-06-2015 21:03
Google News
Türkiye’nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in İslamköy Çalça Tepesindeki Anıt Mezarını, köylüleri Babalar Günü'nde boş bırakmadı.
[gallery type="slideshow" ids="63657,63658,63659"] Tedavi gördüğü Ankara’da 91 yaşında hayatını kaybeden ve memleketi İslamköy’de toprağa verilen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i vatandaşlar mezarı başında ziyaret etti. Demirel için dua eden vatandaşlar ziyaretlerini cep telefonlarıyla fotoğraflamayı ihmal etmedi. Bazı ziyaretçiler Demirel’in mezarına gül bıraktı. Bir ziyaretçi de mezarının başında Kur’an okuyup dua etti. Babalar Günü dolayısiyle "Baba" dedikleri Demirel'i ziyarete bu anlamda gelenler de vardı. 'TÜRKİYE’NİN BABASININ BABALAR GÜNÜNÜ KUTLAMAYA GELDİK...' Isparta Bisiklet Topluluğu da Demirel’i mezarı başında ziyaret etti. Yaklaşık 10 kişilik bisiklet grubu Isparta’dan bisikletleriyle gelerek Demirel’i mezarı başında ziyaret etti. Antalya’dan gelen Gülsüm Kurtan, Demirel’in çocukluğundan beri tanıdığını vefatı duyduğunda ise çok üzüldüğünü söyledi. Isparta’da yaşayan Nevzat Meydan, Demirel’in vefatından büyük bir üzüntü duyduğunu anlattı. Demirel’in bir lider olmasının yanı sıra bir baba olduğunu ifade eden Meydan, 'Türkiye’nin babası Demirel’in babalar gününü kutlamaya geldik' dedi. Selahattin Şahin de Demirel’in cenazesine gelemediğini, bundan dolayı bugün Demirel’in yanına geldiğini söyledi. dikGAZETE..
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ