USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

'Korsan Tahliyeler'e imza atan hakimler açığa alındı

HSYK, yargıdaki tahliye krizine sebep olan 3 hakimin açığa alınmasına hükmetti. HSYK, yargıdaki tahliye krizine sebep olan 3 hakimin açığa alınmasına hükmetti. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, ‘Paralel yapı’ soruşturmaları kapsamında tutuklular hak

'Korsan Tahliyeler'e imza atan hakimler açığa alındı
27-04-2015 23:33
Google News
HSYK, yargıdaki tahliye krizine sebep olan 3 hakimin açığa alınmasına hükmetti. HSYK, yargıdaki tahliye krizine sebep olan 3 hakimin açığa alınmasına hükmetti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, ‘Paralel yapı’ soruşturmaları kapsamında tutuklular hakkında tahliye kararı veren iki hakimin açığa alınmasına hükmetti.

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, tahliye krizi ile ilgili olağanüstü toplantı yaptı. Toplantından 14 Aralık soruşturmasında verilen yetkisiz tahliye kararları görüşüldü. Kurul, konuyu araştıran 2 başmüfettişin ön raporlarındaki kararı da dikkate alarak 2 hakimi, haklarındaki soruşturma sonuçlanıncaya kadar tedbiren açığa aldı.

O HAKİM DE AÇIĞA ALINDI

HSYK, Şanlıurfa’da usulsüz dinleme iddiaları ile ilgili tutuklanan bazı şüphelileri Sulh Ceza hakiminin tutukluluk kararının kesinleşmesine rağmen tahliye eden Habil Kahraman’ın da açığa alınmasına karar verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ