USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Özel Haber

Koronavirüs ortamı Rusya'da ev interneti abonelerinin sayısını artırdı

Yılın ikinci çeyreğinde, koronavirüs salgınına bağlı olarak Rusya'da ev interneti abonelerinin sayısının arttığı kaydedildi

Koronavirüs ortamı Rusya'da ev interneti abonelerinin sayısını artırdı
13-08-2020 07:32
Google News

MOSKOVA - ÖZEL

Koronavirüs ortamında Rusya'da ev interneti abonelerinin sayısı arttı.

Rus basınına göre, Rusya'da bu yılın ikinci çeyreğinde ev internet abone sayısı 290 bin artarak 33,79 milyon oldu. Rus basını, "Koronavirüs salgını ile bağlantılı olarak izolasyon ortamında bu sayıda önemli bir artış oldu." dedi.

TelecomDaily ajansının raporuna göre, yaklaşık tüm büyük şirketler bu dönemde abone sayısının arttığını kaydetti. Örneğin, MTS'nin tabanı yüzde 2,8 (3,8 milyon aboneye), VimpelKom -yüzde 1,9 (2,7 milyon), Rostelekom -yüzde 1 (12,2 milyon), Transtelekom - yüzde  0,2 (1,8 milyon) ulaştı.

TelecomDaily'nin Genel Müdürü Denis Kuskov'a göre, yeni ev İnternet kullanıcılarının sayısındaki artışa rağmen, operatörlerin gelirde "kaliteli" bir artış sağlamaları oldukça zor.

Buna karşılık, Rostelecom, ev İnternetine ek olarak TV kanalları, çevrimiçi sinema ve mobil iletişimi içeren birleştirilmiş teklifler sayesinde  yılın ikinci yarısında abone sayısında artış da bekliyor.

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ