USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Köpekleri beslemek isterken yıkılan duıvarın arasında kaldı

Doğubayazıt’ta sahipsiz köpekleri beslemek için metruk bir binaya giren küçük Müslüm(12) yıkılan duvarların enkazı altında kaldı. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi İshakpaşa mahallesi Gülveren sokakta yaşanan olay yürekleri ağızlara getirdi. Akşam saatlerinde m

Köpekleri beslemek isterken yıkılan duıvarın arasında kaldı
05-04-2015 13:00
Google News

Doğubayazıt’ta sahipsiz köpekleri beslemek için metruk bir binaya giren küçük Müslüm(12) yıkılan duvarların enkazı altında kaldı.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi İshakpaşa mahallesi Gülveren sokakta yaşanan olay yürekleri ağızlara getirdi. Akşam saatlerinde metruk bir binada yaşayan yavru köpeklerini beslemek için binaya giren Müslüm BÜYÜKKAPLAN (12) duvarların çökmesiyle göçük altında kaldı.
Şanlıurfa’dan Doğubayazıt’a göç eden bir ailenin 12 yaşında ki çocukları akşam saatlerinde köpekler için girdiği evin çökmesiyle göçük altında kaldı. Çevredekilerin sesler üzerine ihbarda bulunmasıyla olay yerine itfaiye, ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi.
Kurtarma ekipleri olay yerine vardığında göçük altında kalan küçük Müslüm çamur ve molozların arasında kalmış nefes almakta güçlük çekiyordu.
Doğubayazıt Arama Kurtarma Ekibi ve Doğubayazıt İtfaiyesinin yaklaşık iki saatlik çalışmalarından sonra göçük altından sağ olarak çıkartılan Müslüm olay yerinde hazır bulunan ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesine sevk edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Müslüm’ün köpeklerinin telef olduğu anlaşıldı.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün çizgisi
ANKET TÜMÜ